TONÅR

Alla som går i årskurs 7 eller är äldre är välkomna till Tonår på fredagar kl 19 i Kristinakyrkan. En kväll innehåller andakt, aktivitet och kiosk. En andakt är en samling med lovsång, bön och reflektioner kring Gud, Bibeln och livet. Roliga aktiviteter vi gör kan till exempel vara lek och tävlingar, bakning, hemma-hos-kväll, cykelutflykt, bad, volleyboll, pingis och besöka andra ungdomsgrupper.. ja, allt möjligt som innehåller skratt och gemenskap. Varmt välkommen!

Följ oss gärna på instagram för att se vad vi gör på kvällarna, men också för att få information om kommande träffar. Ni hittar vårt konto om du söker på Tonår Kristinakyrkan eller Kristinakyrkan_ungdom.

Vi har en messenger-grupp och sms grupp, där vi håller oss uppdaterade med det specifika programmet, hör av dig om du vill vara med i den. Det finns också möjlighet att få information på sms, men då måste man säga till Rebecka

Hör av dig till vår barn och ungdomsledare Rebecka, 072-7483093, rebecka@kristinakyrkan.se, om du har frågor eller är nyfiken!

Några av höstens specialare 

2/9 (Lördag) Har vi ungdomsmöte med övernattning på Kåfalla som en del av församlings helgen.

11/8 Uppstart av terminen

22/9 vi åker till Arboga och är med på Refill

13-15/10 Ungdoms helg i Frövi 

3/11 Höstlov inget tonår

17/11 Arboga kommer på besök

15/12 Jul avslutning