TONÅR

Alla som går i årskurs 7 eller är äldre är välkomna till Tonår på fredagar kl 19 i Kristinakyrkan. En kväll innehåller andakt, aktivitet och kiosk. En andakt är en samling med lovsång, bön och reflektioner kring Gud, Bibeln och livet. Roliga aktiviteter vi gör kan till exempel vara lek och tävlingar, bakning, hemma-hos-kväll, cykelutflykt, bad, volleyboll, pingis och besöka andra ungdomsgrupper.. ja, allt möjligt som innehåller skratt och gemenskap. Varmt välkommen!

Följ oss gärna på instagram för att se vad vi gör på kvällarna, men också för att få information om kommande träffar. Ni hittar vårt konto om du söker på Tonår Kristinakyrkan eller Kristinakyrkan_ungdom.

Vi har en messenger-grupp och sms grupp, där vi håller oss uppdaterade med det specifika programmet, hör av dig om du vill vara med i den. Det finns också möjlighet att få information på sms, men då måste man säga till Rebecka

Hör av dig till vår barn och ungdomsledare Rebecka, 072-7483093, rebecka@kristinakyrkan.se, om du har frågor eller är nyfiken!

Några av vårens specialare

22/3 Ungdomsmöte med besök av andra tonårsgrupper bl.a. Arboga, Frövi, Nora

26/4 Lovsångskväll

31/5 Utflykt till Viby, Rebeckas familjegård utanför Arboga, en kväll med aktiviteter, grillning och gemenskap ihop med Refill från Arboga

26-30/6 Resa till Övik