TONÅR

Alla som går i årskurs 7 eller är äldre är välkomna till Tonår på fredagar kl 19 i Kristinakyrkan. En kväll innehåller andakt, aktivitet och kiosk. En andakt är en samling med lovsång, bön och reflektioner kring Gud, Bibeln och livet. Roliga aktiviteter vi gör kan till exempel vara lek och tävlingar, bakning, hemma-hos-kväll, cykelutflykt, bad, volleyboll, pingis och besöka andra ungdomsgrupper.. ja, allt möjligt som innehåller skratt och gemenskap. Varmt välkommen!

Vi har en messenger-grupp där vi håller oss uppdaterade med det specifika programmet, hör av dig om du vill vara med i den.

Hör av dig till vår barn och ungdomsledare Rebecka, 072-7483093, rebecka@kristinakyrkan.se, om du har frågor eller är nyfiken!